Operatörler kesintisiz iletişime hazır durumda

Bütün afet ve felaketlerde iletişim hayati önem kazanıyor. İnsanların sosyal mesafe kuralı gereği birbirlerinden uzaklaştıkları koronavirüs krizinde de öyle oldu.

Bu süreçte internet ve telefon hatlarımızın kesintisiz çalışması çok gerekli. Özellikle depremlerde mobil operatörler nerede aksaklıkların yaşandığına bakmış ve ilave tedbirler almıştı. Teknoloji kuruluşlarının salgın krizine karşı yaptığı hazırlıkları, bu kuruluşların yöneticileriyle konuşmaya devam ediyorum.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel’le dün bir telekonferans yaptım. Süel, bu krizle birlikte yaşam biçimlerinin değiştiğini hatırlattı. Yaşama ve çalışma ortamları arasında dijitalleşmenin tek köprü görevi gördüğünü söyledi. Birinci önceliklerinin sağlık, sonra da şebekenin kesintisiz kapasiteyle ve kaliteden ödün vermeden ayakta kalması olduğunu söyledi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar