Mercedes Premium sınıfın lideri

Mercedes Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı ve Daimler AG Yönetim Kurulu Üyesi Britta Seeger, premium sınıfın dünyada ve Türkiye’de lideri olduklarının altını çizerek farklı boyutlarıyla...

Mercedes Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı ve Daimler AG Yönetim Kurulu Üyesi Britta Seeger, premium sınıfın dünyada ve Türkiye’de lideri olduklarının altını çizerek farklı boyutlarıyla Türkiye’nin geleceğine güvendiklerini söyledi.

Britta Seeger, çoğunlukla erkeklerin egemen olduğu otomotiv dünyasında zirveye çıkmış az sayıdaki başarılı kadından biri. Bir süre Türkiye’de de üst düzey yöneticilik görevinde bulunan ve bugün Mercedes Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı ve Daimler AG Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Seeger ile İstanbul’da bir araya geldik.

Seeger, söze “50 yılı aşkın süredir Türkiye’de üretim tesislerine yatırımlarımızı artırıyor ve Türkiye’deki organizasyonumuza ilave sorumluluklar veriyoruz. Mercedes-Benz Türk, bugün üretim, Ar-Ge ve IT ağı ile Almanya’daki merkez fonksiyonlarımız içinde çok önemli bir yere sahip. Şirket, kuruluşundan bugüne Türkiye’deki otobüs ve kamyon üretiminde sanayinin gelişmesine öncülük ederek dünyaya da örnek oldu” diyerek başladı. Sorularımıza şu yanıtları verdi:

ÜRETİMDE KALİTE YÜKSEK

● Türkiye üretim ve pazar özellikleriyle sizin için ne ifade ediyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar