Lüks sınıfa meydan okuyor

Volkswagen son yıllarda attığı adımlarla iyice premium sınıfa yaklaştı. Alman üreticinin yola çıkardığı iddialı yeni modeli Arteon, lüks markaları ciddi şekilde zorlayacak. Volkswagen’in ilk kez...

Volkswagen son yıllarda attığı adımlarla iyice premium sınıfa yaklaştı. Alman üreticinin yola çıkardığı iddialı yeni modeli Arteon, lüks markaları ciddi şekilde zorlayacak.

Volkswagen’in ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı ‘Arteon’ Türkiye’ye geliyor. Arteon segmentinin ötesinde bir model olarak göze çarpıyor. Yeni Arteon Türkiye’de yüksek standart donanımıyla Temmuz’da 278 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


GÖRKEMLİ TASARIM


Geniş kaput üzerinde devam eden ‘V’ şeklindeki karakteristik hatlar, Arteon’un daha geniş görünmesine katkı sağlıyor. Ailelerin ve hobileri olan gençlerin de kullanımına uygun olan Arteon’un bagaj kapasitesi 563 litre ile 1.557 litre arasında değişiyor. Arteon VW Passat’tan 10 santim daha uzun. Arteon, modern ve şık kokpit, gösterge ve kontrolleriyle teknik açıdan da son derece etkileyici.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar