Liderlik katkısı büyük

Türkiye’nin en köklü otomobil fabrikalarından Oyak Renault tarafından üretilen Megane Sedan, yeni versiyonuyla da zirveyi hedefliyor. Araç, zengin donanımlar, motor ve tasarım özellikleriyle iddialı olmayı...

Türkiye’nin en köklü otomobil fabrikalarından Oyak Renault tarafından üretilen Megane Sedan, yeni versiyonuyla da zirveyi hedefliyor. Araç, zengin donanımlar, motor ve tasarım özellikleriyle iddialı olmayı sürdürecek.

ŞIK VE RAFİNE

Dört yıl önceki lansmanından bu yana büyük beğeni toplayıp 200 binden fazla satış adetine ulaşan Renault’nun amiral gemisi modellerinden Megane Sedan yenilendi. Bursa’daki OYAK Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilip 30’a yakın ülkeye ihraç edilen ve 2020 sonu itibarıyla Türkiye’nin en çok satan ilk 3 otomobilinden biri olan Megane Sedan, daha şık ve rafine tarzıyla görücüye çıkıyor. Yeni teknolojilerle donatılan Megane Sedan’da konfor ve güvenlik artırıldı.

HER 5 ARAÇTAN 1’İ

Renault Mais Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Türkiye, C Sedan adı verilen kategorinin ağırlıkta olduğu bir pazar. Öyle ki bu segment, ülkemiz binek otomobil pazarından yüzde 33 pay alıyor. Böylesine önemli bir sınıfta satılan her 5 araçtan biri olma özelliğini taşıyan Megane Sedan, yenilenen yüzüyle birlikte 21 yıldır aralıksız devam eden binek otomobil pazarı liderliğimizi geleceğe taşımak için önemli kozlarımızdan olacak” dedi. Yüzde 100 Pure Vision LED teknolojisiyle sunulan yeni Megane Sedan, sembolik C şeklindeki ışık imzası ile öne çıkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar