Karizmatik sporcu

Konfor, güvenlik gibi klasik Mercedes özelliklerini atletik gövdede buluşturan E Coupe bu sınıfın en iyilerinden...Geçtiğimiz günlerde Mercedes E Coupe ile bir sürüş gerçekleştirdim. E Serisi’nin konfor...

Konfor, güvenlik gibi klasik Mercedes özelliklerini atletik gövdede buluşturan E Coupe bu sınıfın en iyilerinden...

Geçtiğimiz günlerde Mercedes E Coupe ile bir sürüş gerçekleştirdim. E Serisi’nin konfor özellikleri sportif bir ruhla karşıma çıktı. Ön tasarımı güncel E Serisi ile önemli benzerlikler gösterse de arkadan bakıldığında otomobil çok dinamik görünüyor. Mercedes ailesinin bütün coupe modellerinde karşımıza çıkan atletik tasarım çekicilik hissini artırıyor.

Yeni E Coupe önceki modelden daha büyük ve gösterişli bir otomobil. İç tasarımdaki detaylarla E Serisi Sedan’dan ayrışıyor.

HER ÖZELLİĞİ İLE İDDİALI

E Coupe’un kabini yüksek kalite ve şık tasarım özelliklerini bir arada sunuyor. Ön paneldeki havalandırma kanallarının tasarımı da çok etkileyici.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 215 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar