İşte yeni Captur

Avrupa ve Türkiye pazarında sürücülerin son dönemdeki ortak beklentisi, yüksek sürüş pozisyonuna sahip, modern ve pratik araçlar. B SUV olarak tanımlanan bu pazarının öncüsü olan Renault Captur lanse...

Avrupa ve Türkiye pazarında sürücülerin son dönemdeki ortak beklentisi, yüksek sürüş pozisyonuna sahip, modern ve pratik araçlar. B SUV olarak tanımlanan bu pazarının öncüsü olan Renault Captur lanse edildiği 2013 yılından bu yana 1.2 milyon satış adedine ulaşarak hem Fransa hem de Avrupa’da, segmentinde kısa sürede lider oldu. Captur, 2018 yılında dünyada 230 bin satış adedi gerçekleştirerek lider konumunu sürdürdü. Captur, rekabetin giderek arttığı pazarda, bir önceki neslini başarıya taşıyan kimliğini daha da güçlendirerek yenilendi. Dönüşüm gerçekleştiren Yeni Captur, atletik ve dinamik yeni SUV çizgileriyle dikkat çekiyor. Modülerliğini koruyan modelin iç kısmında gerçekleştirilen devrim sayesinde, aracın içine girildiğinde teknoloji ve kalite ilk bakışta farkediliyor. Yeni Captur, üst segment modellerin özelliklerini bünyesinde barındırıyor.

ÜÇ TEMEL UNSURA UYGUN OLARAK SATIŞA ÇIKACAK

1 - Elektrikli: Renault Grubu, 2022 yılına kadar ürün gamına 12 elektrikli model ekleyecek. Yeni Captur, E-TECH Plug-in adını taşıyan ve İttifak tarafından geliştirilen bir teknolojinin ürünü olan plugin (prize takılabilir) hibrit motora sahip ilk Renault modeli olacak.

2 - İnternet Bağlantılı: 2022 yılına kadar markanın kilit pazarlarında sunduğu araçların yüzde 100’ü internet bağlantılı araçlar olacak. Yeni Captur, yeni internet bağlantılı multimedya sistemi ve Renault EASY CONNECT ekosistemiyle bu dinamiği başarılı şekilde ortaya koyuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar