Irkçılar coştu

İngiltere ve İtalya arasında Londra’daki Wembley Stadyumu’nda pazar akşamı oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası finali kelimenin tam anlamıyla bir şölendi. Oyuncuların uzatma dakikalarının sonunda bile bu kadar hırsla...

İngiltere ve İtalya arasında Londra’daki Wembley Stadyumu’nda pazar akşamı oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası finali kelimenin tam anlamıyla bir şölendi. Oyuncuların uzatma dakikalarının sonunda bile bu kadar hırsla ve istekle koşabiliyor olmaları gerçekten olağanüstü bir durum.

A Milli Futbol Takımımızı yönetenler ve sporumuza yön verenler “Dünya futbolu buradayken biz neredeyiz” diye düşüneceklerdir umarım. Maç devam ederken taraftarlar arasındaki kavgalar, atılan sloganlar, milli marşların ıslıklanması vb. gibi durumlar ise endişe verici.

Taraftarlar birbirlerine tarihleri, kültürleri üzerinden ağır sözlerle sataşıyor, çirkin pankartlar taşıyor.

KADIKÖY’DEKİ ÇİRKİN OLAYI KINIYORUM

Kadıköy’deki Surp Takavor Ermeni Kilisesi’nin önünde toplanan ve eğlence adı altında garip davranışlarda bulunan kişilerin görüntüleri sosyal medyaya yansıdı. Bunlardan bazıları kilisenin duvarına çıkıp haçın önünde son derece rahatsız edici davranışlarda bulunmuş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar