İddialı bir üniversite geliyor

Her fırsatta Türkiye’nin farklı üniversitelerine gidip gençler ve akademisyenlerle bir araya geliyorum. Eğitim, ülkemizin bir numaralı konusu. Üzerine titrememiz gereken milyonlarca başarılı ve yetenekli gencimiz var.

Kendi kabiliyet ve istekleri doğrultusunda yönlendirilebilirlerse eminim ki Türkiye’nin çehresini değiştirecek işlere imza atacaklar. Bu hafta İstanbul Başakşehir’de İbn Haldun Üniversitesi’ni ziyaret ettim, Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan ile sohbet ettik.

Bu üniversiteyle ilgili izlenimlerimi aktarmadan önce Erdoğan’ın tanıklık ettiğim bazı faaliyetlerine dair notlar aktarayım: Bilal Erdoğan, eğitim, bilim ve kültür alanında bir dizi çalışmalar yapıyor, projelere katkı sağlıyor. Bunlar arasında vakıflar da var. Geçen sene Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenen İlim Yayma Ödülleri, Türkiye’de bilim hayatında çalışmaların teşvik edilmesi adına ciddi bir girişim olmuştu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar