Hyundai IONIQ doğuştan hibrit

Hyundai, IONIQ modeliyle hibrid pazarına güçlü bir giriş yaptı. İleri teknoloji ürünü otomobil 123 bin 900 TL’den satılıyor. Benzinli veya dizel herhangi başka bir versiyonu olmadan doğuştan hibrit olarak...

Hyundai, IONIQ modeliyle hibrid pazarına güçlü bir giriş yaptı. İleri teknoloji ürünü otomobil 123 bin 900 TL’den satılıyor.

Benzinli veya dizel herhangi başka bir versiyonu olmadan doğuştan hibrit olarak üretilen Hyundai IONIQ, Hyundai’nin Türkiye’deki model gamına iddialı bir şekilde katılıyor. Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Geleceğin teknolojileri artık alternatif yakıtlı otomobiller. Bizler de hibrit segmentine kaliteli ve iddialı bir modelle giriyoruz. Heyecan verici tasarıma ve üstün hibrit teknolojisine sahip IONIQ’ten 500 adet satmayı hedefliyoruz” dedi.



AKILLI ÇÖZÜMLER


IONIQ Hybrid, 1.6 GDI, dört silindirli Kappa benzinli motora sahip. Fakat bu benzinli motora ek olarak son teknoloji lityum-iyon polimer pil ile beslenen 43.5 beygirlik bir elektrik motoru da bulunuyor. IONIQ, iki motorun birleşmesiyle toplam 141 beygir güç üretiyor. Yeni geliştirilen ve yüzde 96 güç transfer verimliliği ile sınıfında en üst seviyede konfor sunan çift kavramalı 6 ileri DCT şanzımanla donatılan otomobil, oldukça iyi bir yakıt ekonomisi ve keyifli bir sürüş vaad ediyor. IONIQ Hybrid, fastback formuyla da dikkat çekiyor. Otomobil akıllı telefon kullanıcılarının büyük çoğunluğu için Catering, Apple CarPlay ve Android Auto dahil olmak üzere bir çok gelişmiş konfor, rahatlık, güvenlik bağlantı özelliklerini bir arada sunuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar