Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rusya'ya 'İdlib' tepkisi: Sabrımız tükeniyor

İdlib’de artan gerginlikle ilgili Erdoğan “Eğer birbirimize sadık ortaklar isek Rusya tavrını belli edecek. Bombalamaları durdurdunuz durdurdunuz, aksi takdirde sabrımız tükeniyor. Bundan sonra ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kendi göbeğimizi keseriz” dedi.

Fransız katliamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir, Gambiya ve Senegal’i kapsayan Afrika turundan yurda dönüşünde uçakta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 2’si Fransız, 1’i İngiliz, 3 eski sömürge ülkesini ziyaret etmesiyle ilgili Erdoğan, “Özellikle Cezayir Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun Fransa’ya çok farklı bakıyor.

130 yılda 5 milyondan fazla Cezayirlinin Fransızlar tarafından öldürüldüğünü söylüyor. Bu rakamı öyle zannediyorum ki dünyada siyasi liderler de pek bilmiyor. Dedim ki ’Bana bunun belgelerini gönderirseniz çok memnun olacağız’. Biz milyonlarca biliyorduk da böyle bir rakamı tahmin etmiyordum” dedi.

Astana süreci kalmadı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar