BMW zirveyi hedefliyor

Borusan Otomotiv, Bavyeralı premium otomobil üreticisi BMW’nin 4 yeni modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Yenilenen 7 Serisi ve lüks SUV X7 markayı güçlendirecek.

Bu yıl 4 yeni modelini satışa sunmayı planlayan BMW, 2019’da liderlik için iddialı. Marka, bu yıl 1 serisi, yeni 3 Serisi, X1 Serisi, 8 serisi Coupe ve Cabrio modellerini satışa sunacak. Amiral gemisi 7 Serisi ise pazarın seyrine göre yılın son çeyreğinde yollara çıkacak. BMW’nin Türkiye distribütörü Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, her sınıfta en fazla talep gören Premium marka olmayı amaçladıklarını söyledi. Bu yıl satışa sunulacak modellerin hedefe önemli ölçüde destek vereceğini kaydeden Tiftik, “Satış adetlerinden bağımsız pazar payına odaklanıyoruz. Pazar paylarımızı artırmanın ötesinde ise satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti en önemli odak noktamız. Koşulsuz müşteri memnuniyetinde liderlik öncelikli hedeflerimiz arasında birinci sırada” dedi. Ekonomik koşullar ve yüksek kredi faizlerin otomobil satın alma süreçlerini olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Hakan Tiftik, premium segmentteki toparlanmanın 2019’un dördüncü çeyreğinde başlamasını beklediklerini söyledi. Tiftik, 2020’den itibaren ise tekrardan büyüme trendine geçileceği tahminde bulundu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar