Beşi bir yerde

Posta Gazetesi Yazarı Hakan Çelik’in bugünkü (14.02.2022)’’ Beşi bir yerde ‘’ başlıklı yazısı.

SUV, MPV, station, sedan ve ticari özelliklerini bir arada sunan Dacia’nın yeni Jogger modeli fiyat, kalite dengesinde sınıfında çığır açmayı hedefliyor.

Renault Grubu dünyesindeki Dacia markası giderek daha çekici hale gelen tasarıma sahip kaliteli modelleri ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunmasıyla dikkat çekiyor. Marka bu yönüyle Türkiye dahil bütün Avrupa’da önemli satış başarılarına ulaşıyor.

Dacia, son dönemde en çok aranan donanımları farklı gelir gruplarının ulaşmasına imkan vererek ‘teknolojiyi demokratikleştiren bir üretici’ kimliğini de kazandı. Dacia, yeni aile otomobili Jogger modeliyle C segmentindeki varlığını güçlendiriyor. Geçen yıl Fransa’nın başkenti Paris’te yakından inceleme imkanı bulduğum araç bir hafta önce Güney Fransa’daki uluslararası test sürüşüyle dünya kamuoyunun karşısına resmen çıkmış oldu.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Yeni Jogger bir station wagonun uzunluğu, bir MPV’nin genişliği ve bir SUV aracın görünümü olmak üzere her sınıfın iyi özelliklerini bir araya getiriyor. Başlı başına yeni bir sınıf yaratan araçta 2.90 m dingil mesafesi daha dengeli olmasını, 16 inçlik jantları yola da iyi oturmasını sağlıyor. Kabin içi ergonomi, ses yalıtımı ve baş mesafesi olmak üzere üçüncü sıraya kadar tüm yolculara yüksek konfor sunuyor. 5 ve 7 koltuklu versiyonları bulunan Dacia Jogger; Comfort ve Prestige olmak üzere iki donanım seviyesine sahip.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar