Başarı tasarımda gizli

İngiltere’de doğan MINI, sevimli tasarımı ve pratik özellikleriyle efsane olmuştu. MINI bu dönemde BMW Grubu bünyesinde teknoloji ve tasarımın gücünü birleştiriyor.GELİŞMİŞ SÜSPANSİYONDikkat...

İngiltere’de doğan MINI, sevimli tasarımı ve pratik özellikleriyle efsane olmuştu. MINI bu dönemde BMW Grubu bünyesinde teknoloji ve tasarımın gücünü birleştiriyor.

GELİŞMİŞ SÜSPANSİYON

Dikkat çekici tasarım ve zengin donanım seçenekleriyle yeni MINI 3 kapı, MINI 5 kapı ve MINI Cabrio yenilendi. Yapılan estetik dokunuşlar sayesinde MINI ailesi, markanın tasarım özelliklerini daha belirgin ve modern bir hale getiriyor. Kendine özgü yuvarlak tasarımıyla MINI farları ve genişletilen altıgen çerçeveye sahip karakteristik radyatör ızgaraları ile yeni modeller dikkatleri üzerine çekiyor. Geliştirilen süspansiyon sistemi, sürüş durumuna ve yol koşullarına bağlı olarak sönümleme kuvvetini yüzde 50’ye kadar azaltabiliyor.

İç tasarımda kullanılan krom malzemeler azaltılmış, havalandırma kanalları yeniden tasarlanmış. Anahtarın takıldığı bölüm ve marş düğmesi de sıra dışı.

YAKINDA TÜRKİYE’DE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 127 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 142 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 142 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 214 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar