“Adaptasyon yeteneği Türkiye’yi ayrıştıracak”

Üreticiler, ihracatçılar ve lojistik sektörü yaşadığımız bu zor günlerde kayıpları minimum seviyede tutmak için yoğun gayret gösteriyor.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) da Türkiye’nin dünyaya yönelik ihracatı ve dış ticaretinin organizasyonunda kritik bir fonksiyon üstleniyor. Köşe yazımın başlığındaki umut veren bu ifadeler, DEİK Başkanı Nail Olpak’a ait. Eximbank gibi birçok önemli kurumun yönetiminde de yer alan Olpak, Türk iş dünyasının saygın ve tecrübeli isimlerinden. DEİK Başkanı Olpak’la dün internet üzerinden sohbet toplantısı gerçekleştirdik.

İlkelerini “Tedbirlere uyuyoruz, sağlığımızı koruyoruz, işlerimizi askıya almıyoruz” mottosuyla özetledi. Maksimum düzeyde önlemlerin alınmasından yana olduklarını, ancak tüm faaliyetlerin durdurulması veya genel sokağa çıkma yasağını faydalı görmediklerini belirtti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Rusya’nın işgali dünyayı birleştirdi 01 Mart 2022 | 129 Okunma Lüks ve tasarruf bir arada 28 Şubat 2022 | 143 Okunma Yaptırımlar Rusya’yı durdurmaya yetmez 26 Şubat 2022 | 144 Okunma En ağır fatura bize çıkacak 24 Şubat 2022 | 355 Okunma İstanbul’da raylı ulaşım hamlesi 22 Şubat 2022 | 216 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar