Medeniyetin yönetimi

Ebubekir Naci imzalı “Vahşetin Yönetimi” (İdaret-ut-Tevahhuş), Bağdadi Grubu’nun el kitabıymış. Bu kitaba göre mücahitler (!) vahşetten kaçınmamalı, bilakis vahşetin dibini bulmalı. Hedef:...

Ebubekir Naci imzalı “Vahşetin Yönetimi” (İdaret-ut-Tevahhuş), Bağdadi Grubu’nun el kitabıymış.

Bu kitaba göre mücahitler (!) vahşetten kaçınmamalı, bilakis vahşetin dibini bulmalı.

Hedef: Ortalığı iyice karıştırarak devleti çaresizliğe sevk etmek ve milleti birbirine düşürmek, ortada düzen namına bir şey bırakmayıp orman kanununa yol açmak, sonra da o vahşet ortamından istifade ile ideal düzeni (!) kurmak.

Özetle ‘Vahşet iyidir, yeter ki doğru yönetilsin’ diyor Ebubekir Naci.

Bu ismi, isterse gerçekten İslam düşmanı emperyalistlere karşı mücadele ettiğini zanneden bir kişinin ismi olsun, neticede onların değirmenine su taşıdığı için CIA, MOSSAD, MI6 diye de okuyabiliriz.

***

Reina katliamı üzerine Twitter ve Facebook’ta ‘Hıristiyanların yılbaşını kutlayanlara oh olsun’ gibi mesajlar paylaşanlar bunu ya vahşetin yönetimi gereği yapan teröristlerin/ajanların ta kendileridir veya onların dümen suyunda giden vicdansız ahmaklar. 

Reina katliamının faturasını AK Parti iktidarına, Diyanet İşleri Başkanlığı’na, “Sünniliğe” vs. kesmeye kalkışmak da vahşeti yönetmek veya vahşetin yönetimine alet olmaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir kahraman öldü 01 Mayıs 2024 | 178 Okunma Bu mudur? 15 Nisan 2024 | 4.204 Okunma Ne diyordu David Tonoyan? 25 Mart 2024 | 936 Okunma Nüfusumuz erimeye yüz tutarken 12 Şubat 2024 | 917 Okunma Amerika Bölünmüş Devletleri 29 Ocak 2024 | 1.462 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar