Ülke TV ile Halk TV saldırıları ve yangın yalanları!

Halk TV’ye geleceğim. Ama önce CHP’nin zorbalıklarını tamamlayalım

Muhalif medyada günlerdir yangınla ilgili dezenformasyon yapılıyor. Devlet var gücüyle yangınları söndürmeye çalışırken, özellikle Halk TV ekranında boy gösterenler, “Uçak yok, Kızılay nerede, asker nerede?” diyerek var olanı yok saydılar.

“Ormanları Erdoğan yakıyor” diyenler bile oldu.
“Otel yapmak için ormanları yakıyorlar” diyenler de oldu.
Tepelerinde uçaklar uçuşurken, Engin Altay gibi, “Uçak varsa namerdim” diyebilecek kadar şirazeden çıkanlar oldu.  Antalya’da “yok” dedikleri uçakları ekranlara yansıtan Ülke TV ekibine bile saldıracak kadar kendilerinden geçtiler. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve yanındaki hanzo, kadın gazetecinin üzerine yürümekten imtina etmedi.

Uçaklar vızır vızır.
Helikopterler yine öyle.
Halk bunu görmesin diye.
CHP milletvekili Rafet Zeybek ve yanındaki angut zorbalık yapıyor.
Ne utanç verici bir durum bu.
Akıl alır gibi değil.

.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar