Tayyip Erdoğan'ın uyarısı ve Millet İttifakı'nı öldürecek operasyon!

Geçmişte yazdıkları yazılardan ötürü, aslında insan içine çıkmaması gerekenler, Barış Pınarı operasyonu için "bataklık" ifadesini kullanıyor. Bre ey gafil, sen şimdiye kadar yazdıkların konusunda hiç haklı çıktın mı? Bre utanmaz, yazdıkların alnının kara lekesi olmuş farkında değil misin?

İYİ Parti'nin ağır topu Yavuz Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın içindeki çatlağı her ortamda açık ediyor ve CHP'yi HDP'nin terör dili konusunda ısrarla uyarma gereği duyuyor. 

Milli bir mesele olduğunda, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in MHP lideri Devlet Bahçeli'den daha az vatansever olmayacağını söylemiştim. Dünden itibaren İYİ Parti Cumhur İttifakı'nın yanında yer almaya başladı gördüğünüz gibi. 

CHP'nin de hakkını teslim edelim, Suriye bataklığından dem vurmalarına rağmen "Önce Türkiye" demeyi bildiler sonunda. HDP ise tek başına kaldı, CHP ve diğer partilerden ayrıştı. Suriye'nin kuzeyine yapılması an meselesi olan operasyonun ucu kendilerine dokunuyor çünkü. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Saray'ın eliyle Millet İttifakı'nı çatlatmak için istihbarat elemanları devrede" sözüm daha önceki yazımda belirttiğim gibi hiç bir İYİ Partili tarafından kabul edilmiyor. Meral Akşener bile "Bilmem öyle bir şey mi var!" diyor. Ama CHP heyeti tüm bu açıklamalara rağmen, ayrı telden çalmaya, Millet İttifakı'nı diri tutmaya çalışıyor... Oysa yapılması gereken tek şey var; gizli ortak HDP'ye minnacık bir uyarı yapmaları İYİ Parti'ye yetecektir. 

Peki...
Bundan sonra ne olacak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.889 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.689 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar