Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ve İYİ Parti'nin son kararı!

Millet İttifakı'nın parçalanma ihtimali belirince, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vahim bir iddia ortaya attı:

"Saray, Millet ittifakını dağıtmak için özel çalışma yapıyor. Araya pek çok kişiyi koyuyorlar, istihbarat elemanları dahil olmak üzere devreye konulup, "Millet İttifakı'nı nasıl bozarız?" arayışı içindeler. Ben bu ittifakın bozulacağını sanmıyorum."

Kemal Bey'in Saray takıntısının bu noktaya geldiğini doğrusunu isterseniz ben bilmiyordum. İYİ Partili bir çok kişiyi aradım, "Saray size operasyon mu yapıyor?" dediğimde, karşı taraf "Niye biz salak mıyız?" cevabını verdi. Habertürk televizyonunda Lütfü Türkkan'a da aynı şeyi sordum, aldığım cevap yine "hayır" oldu! 

Peki, İyi Parti'nin en yetkili ağızlarının bilmediği bu operasyonu Kemal Kılıçdaroğlu nereden biliyor? Ya da bildiği bir şey varsa, İYİ Parti'ye neden bilgi vermiyor?

Aslında İYİ Parti'ye yönelik böyle bir operasyon yok. Kemal Bey, olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip vaziyeti kurtarmak istiyor. Ancak bu saatten sonra, İYİ Parti'yi Millet İttifakı'nın içinde tutmak kolay kolay değil!

Neden?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.683 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar