Meral Akşener'in son çıkışı ve Şirin Payzın'ın Ali Koç'a çemkirmesi

"Hangi Meral Akşener'e inanalım?" demiştim İYİ Parti lideri Fatih Altaylı'ya son röportajını vermeden önce. Çünkü, Ayfonkarahisar'da 14-28 Mayıs seçimlerinde giydiği "ittifak gömleği"ni yırtıp...

"Hangi Meral Akşener'e inanalım?" demiştim İYİ Parti lideri Fatih Altaylı'ya son röportajını vermeden önce. Çünkü, Ayfonkarahisar'da 14-28 Mayıs seçimlerinde giydiği "ittifak gömleği"ni yırtıp atan, İstanbul veya Ankara'da Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a kapıları ardına kadar açan siyasi bir figür vardı karşımızda. 

Kılıçdaroğlu için "kazanacak aday değil" Meral Akşener "Kumar Masası"na döner dönmez, "kazanacak aday"ın Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu Habertürk ekranlarında ilan etti. 

O da yetmedi...
"Buyurun Sayın Cumhurbaşkanım" diyerek, yol verdi CHP liderine.

Afyonkarahisar konuşmasının ardından üç ayrı açıklama yaptı Meral Akşener; "Dün dündür, bugün bugündür" siyasetiyle, Süleyman Demirel'e rahmet okuttu desem yeridir.

Meral Hanım bir kez daha "zikzak" yapar mi bilmiyorum ama, en tutarlı ve en anlaşılır açıklamasını evvelki gün Fatih Altaylı'ya yaptı:

- Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık. Seçime her yerde ayrı gireceğiz İstanbul ve Ankara dahil. İzmir'de Ümit Özlale çalışıyor ve bize "adayım" dedi. Başarısızlıkta sorumluluk bana ait.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fatih Erbakan şeriat mı istiyor? 18 Eylül 2023 | 4.641 Okunma Kemal Kılıçdaroğlu'nu hapse atarlar mı? 15 Eylül 2023 | 3.583 Okunma 12 Eylül 1980 sabahı akan kardeş kanı nasıl durduruldu? 12 Eylül 2023 | 4.218 Okunma Afşin Yurdakul Habertürk'te "büyük kıskaçta" mıydı? 11 Eylül 2023 | 4.179 Okunma AK Parti'nin İstanbul adayı ve Meral Akşener'in AK mücadelesi! 08 Eylül 2023 | 5.494 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar