Şenol Hoca'ya "Şenol istifa" diyen şerefsizler!

Fenerbahçeli olmama rağmen, Şenol Hoca'ya büyük saygı duyuyorum. "Ah keşke Fenerbahçe'yi çalıştırsaydı" dediğim çok olmuştur. Şenol Hoca'ya saygı duymamın sebebi, saygınlığı...

Fenerbahçeli olmama rağmen, Şenol Hoca'ya büyük saygı duyuyorum. "Ah keşke Fenerbahçe'yi çalıştırsaydı" dediğim çok olmuştur. Şenol Hoca'ya saygı duymamın sebebi, saygınlığı olan bir kişiliğe sahip olmasıdır. Aykut Hoca için de aynı düşüncelere sahibim bilesiniz. 

Beşiktaş, Atiker Konyaspor maçının oynandığı gece, yani Pazar akşamı Şenol Hoca için, azaplarla dolu binlerce saat gibi geçti. Milli Takım'ı tercih etti diye, Beşiktaş taraftarı plânlı programlı gelmişti maça.

Hocasahaya çıkmanın ağır sonuçlarını sezmiş olmasına rağmen, kendine yakışan tarzıyla hareket etti. Milli Takım'a gitmiş olması, onun işini "adam" gibi yapmasına engel değildi, kulaklarını tıkayacak işini yapacaktı. 

Öyle de yaptı!

Ve fakat...

Alçak saldırılar gecikmedi!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.889 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.689 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar