Savcı Sayan "15 Temmuz darbe değildi" diyenlere ne cevap veriyor ama

15 Temmuz anma törenleri öncesinde, yurt dışında finoluk yapan FETÖ ve PKK kaçıkları, 5. yılda da yine aynı nakaratı tekrarlayıp durdular. "Tiyatro" dediler..."Kontrollü darbe" dediler..."15...

15 Temmuz anma törenleri öncesinde, yurt dışında finoluk yapan FETÖ ve PKK kaçıkları, 5. yılda da yine aynı nakaratı tekrarlayıp durdular. 

"Tiyatro" dediler...
"Kontrollü darbe" dediler...
"15 Temmuz tiyatrosu" dediler... 

Hadi onları anladık. Hepsi sahibinin sesi. Hepsi kendilerine verilen görevi yapıyor. PKK'nın itleriyle kolkola girmişler Türkiye'yi karalıyorlar. Onlara göre FETÖ, ve PKK terör örgütü değil. 

15 Temmuz 2016 gecesi 251 şehit verdik. 2 binin üzerinde yaralı. Bu ülkenin tankıyla tüfeğiyle topuyla üzerimize ölüm yağdırdılar. 5 yıldır toprağa düşen canlarımızın acısı dinmedi. Her yıl dönümünde o acıyı yeniden yaşıyoruz. Buna rağmen içimizdeki alçaklar, "15 Temmuz darbe marbe değildi kardeşim, FETÖ diye bir terör örgütü de yoktu" diyebiliyor. 

Pensilvanya'daki İblis'i aklama derdindeler. "FETÖ" demeye varmıyor dillere, "Cemaat" demeyi daha ilkeli (!) buluyorlar. Kirli senaryolarıyla üzerimize ölüm kusan FETÖ terör örgütünü, dışarıdaki alçaklardan çok daha iyi savunuyorlar. 

Bu kalleşliğin tek sebebinin "Tayyip Erdoğan düşmanlığı" olduğunu biliyorsunuz değil mi? Can Ataklı denilen müptezel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz gecesi "zuhur" ettiğini, yani birden bire ortaya çıktığını söyledi iyi mi? Bu düşmanlık değil de nedir Allah aşkına?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar