Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Siyasi cinayetler” sözünün patendi kime ait?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çok tehlikeli sularda yüzüyor. Fuat Uğur’un da yazdığı gibi FETÖ’nün aparatı olmaya devam ediyor. Olmayan bir şeyi varmış gibi topluma sunup, korku iklimi...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çok tehlikeli sularda yüzüyor. Fuat Uğur’un da yazdığı gibi FETÖ’nün aparatı olmaya devam ediyor. Olmayan bir şeyi varmış gibi topluma sunup, korku iklimi yaratıyor Kemal Kılıçdaroğlu.

Hatırlayın, birkaç gün önce “Siyasi cinayetler olabilir” dedi. Daha sonra da bu tehlikeli sözüne gerekçe buldu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bunlar daha iyi günleriniz” sözünü hatırlattı. İYİ Partili Koray Aydın da ittifak ortağı Kılıçdaroğlu’na eşlik ederek duyumlar aldıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi aslında yeni değil, kah Sedat Peker, kah FETÖ’nün hesapları uzun zamandır bu söylemi dillendiriyordu. Peker sık sık “Sokağa çıkmayın” telkininde bulunurken, FETÖ hesapları Türkiye’de suikastlerin olabileceğine dair kehanette bulunuyordu. Emre Uslu soysuzu bunlardan sadece biriydi.

Birkaç gün önce bu söylemin çok tehlikeli bir söylem olduğunu size anlatmıştım. Fuat Uğur bu söylemin nelere malolabileceğini yazıyor. Birileri namlunun ucunu bu söylemden sonra Kılıçdaroğlu’na yönlendirirse ne olacak? Ya da FETÖ bir suikast girişiminde bulunursa… Hazır iktidara talip olan muhalefet lideri böyle bir yol açmışken neden olmasın!

Aklı başında olan hiç kimse böylesi tehlikeli ve boyundan büyük bir laf etmez. Ama Kılıçdaroğlu iktidara karşı kılıçları çektiği için sözünü sakınmıyor. Allah’tan ortağı Meral Akşener aklı selim düşünerek bu tür şeylerin konuşulmasını doğru bulmadı.

Fuat Uğur soruyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar