Kemal Kılıçdaroğlu yıllardır ektiğini biçiyor olabilir mi acaba?

Münire Arıcı’yı hedef alanlar onu saygısızlıkla suçladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu birkaç gün önce Çorum’a gitmişti hatırlarsanız. Çocuğuyla birlikte kaldırımda bekleyen Münire Arıcı’ya hal hatır sordu Kemal Bey. Normalde Münire Arıcı’nın Kılıçdaroğlu’na teşekkür etmesi gerekiyordu. Ama öyle olmadı. Kılıçdaroğlu’nu karşısında gören Münire Arıcı, cin görmüş gibi tepki gösterdi.

Bu tepki karşısında Kemal Kılıçdaroğlu sessiz sedasız arkasını döndü ve yoluna devam etti. Kemal Bey ses etmedi ama Fondaş medya boş durmadı, hemen harekete geçti. Kadının ne terbiyesizliği kaldı, ne edebsizliği. Hakaretler, küfürler sosyal medya denilen çukurda havada uçuştu. Münire Arıcı’yı hedef alanlar onu saygısızlıkla suçladı. “Gülnaz Şırınga” olarak tanıdığımız Özlem Gürses, OdaTV’yi referans alarak “terbiyesiz kadın” dediği Münire Arıcı’yı resmen hedef gösterdi. İsmail Saymaz ise, bu sefer Şırınga Özlem’in gazına gelerek, bir kadına, bir anneye söylenmeyecek ifadeler kullandı: 

- Bu rezil kadın.
- Bu edepsiz kadın.
- Daha fazla söylerim ama söylemeyeyim. Daha ne söyleyecesin İsmail?
Söyleyeceğini söyledin…
“Edepsiz”den daha ağır ne söyleyebilirsin? Münire Arıcı’yı ayıplayabilirsiniz!
Ama onun edebine, iffetine… dil...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.683 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar