Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener’in Fatih’ine neden karşı?

Akşener de biliyor ki ondan başkası olmaz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ı haklı çıkaran bir açıklama yaptı. Kafasındaki Cumhurbaşkanı adayının tarifini yaptı Kılıçdaroğlu.

 O açıklamaya geleceğim.

Ama önce Sevilay Yılman’ın “Kılıçdaroğlu mu güçlü, İmamoğlu mu?” yazısını yazdıklarını okuyalım birlikte:

 “ (…) Eğer gerçekten isterse Millet İttifakı ortakları da buna onay verirse CHP’nin içinden çıkacak bir tek aday vardır o da; Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kemal Bey’in aday olmama durumunda ise ittifakın çıkaracağı aday yüzde 100 CHP’den olmayan bir isim olacaktır. Bu Meral Akşener olabilir…  Abdullah Gül olabilir… Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ve hatta hatta siyaset üstü, dışında bir isim olabilir… Mesela Aziz Yıldırım olabilir ya da kamuoyunda her kesimden ciddi bir karşılığı olan bir başka isim… Ama asla Ekrem İmamoğlu olmaz! Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu da ona yakın ekip de Muharrem İnce tecrübesinden hareketle asla ama asla İmamoğlu’nun aday olmasına izin vermez.”

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.682 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.017 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.275 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar