Kemal Kılıçdaroğlu istedi diye Süleyman Soylu özür diledi!

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu Süleyman Özışık ile birlikte Youtube kanalımda ağırladık. Metin Feyzioğlu neden suskundu, neden külliyenin yanındaydı...

En son söyleyeceklerimi baştan söyleyeyim; Ankara'ya kadar gelen baro başkanlarının Eskişehir yolunda durdurulmasını doğru bulmuyorum. O yanlıştan dönülmüş olması ise avukatlar ve onların destekçileri olan CHP yandaşı medyanın "zafer" nutukları bir kenara, Türkiye'nin kazancı oldu. 

Ve fakat...
Baro başkanlarının neden ısrarla yürümek istediklerini de sorgulamamız gerekiyor. 

Hatırlayın...

Gezi sürecinde, dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan bir grupla saatlerce görüşmüş, uzlaşmaya çalışmıştı. Ama o grup bırakın uzlaşmayı, Erdoğan'a üçüncü köprüyü, üçüncü havalimanını... dayatmış, iş başındaki iktidarı alt etmeye çalışmıştı. 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nu Süleyman Özışık'la birlikte yaptığımız Perde Arkası programında ağırladık. Gezi'nin perde arkasında neler yaşandığını anlattı bir bir.. 

Feyzioğlu, Ankara'da tam 48 saat boyunca hiç uyumadı. Beraberindeki baro başkanlarıyla birlikte Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'le tam 5 saat görüşmüş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.682 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.276 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar