İmamoğlu'nun gömleği ve Hülya Hökenek'e yapılan şerefsizlik!

Yüreklerimizi ağzımıza getiren 5.8'lik depremi konuşacağımıza Ekrem İmamoğlu'nu konuşuyoruz. Dün aynı masada oturduğum AK Partili üst düzey bir isim, "Helal olsun adam kendisini konuşturuyor!" dedi.

Hakikaten öyle, İmamoğlu mazbatasını aldığı günden bugüne kadar her fırsatı değerlendiriyor ve gündemde kalmayı başarıyor. 

Ve fakat...

Toplum nezdinde bu davranışın kabul görmediğini sağımızda solumuzda konuşanların ağzından duyuyoruz. İmamoğlu'nın "güç kaybı" telaşı yaşadığını ona oy verenler de görmeye başladı. O yüzden, kendinden söz ettirmesi lehte değil aleyhte işliyor.

Hiç lafımı eveleyip gevelemeden söyleyeyim; Ekrem İmamoğlu doğru konuşmuyor ve yanlış yolda hızla ilerliyor. Gazetecinin "Toplantıya davet edilmediniz mi?" sorusuna doğru cevap vermek yerine lafı eveleyip geveliyor İmamoğlu... Çünkü o da biliyor ki, bir gün sonra yapılacak toplantıya çağrılmıştı.

Efendim bunun belgesi var mı?
Yazılı bir davet yapılmadı doğru... Ama, o gün 269 kişinin katıldığı  toplantıyı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şu sözlerle bitiriyor:

"Arkadaşlar bugünlük bu kadar. Yarın şu saatte hepimiz burada tekrar buluşalım."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.683 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum