Fahrettin Altun yalanları ve Aytun Çıray'ın muhalefeti!

İBB'nin yıkım kararı ve sonrasında bir biri ardına sıralanan yalanlar. Hedefteki isim aslında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dı... Fahrettin Altun'un yaptırdığı bir şömineyi villa yaparak günlerce kalemlerine çığlık attırdılar. Muhalefet ise bu çığlıklara eşlik etti. İyi Partili Aytun Çıray bunlardan sadece biri.

Muhalif kalemler günlerdir çığlık çığlığa bağırıyor. Günlerdir Cumhuriyet'in öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u linç ediyorlar. Fahrettin Altun kime ne yapmış peki, kimin tavuğuna kış demiş? 

Hedefteki ismin Fahrettin Altun olmadığını hepimiz biliyoruz. Altun üzerinden Erdoğan'a olan nefreti kusuyorlar. "Boğaza kaçak var" yalanını bu yüzden ürettiler. 

"Altun'un Kuzkuncuk'ta kiraladığı arazide yaptırdığı yapılar"ın İBB tarafından yıkıldığı anlatılıyordu Cumhuriyet'in 14 Nisan 2020 tarihli haberinde.  

Oysa, bir şömine bir de çardak yapılmıştı zikredilen yerde. Hal böyleyken, haberini bir yalı fotoğrafıyla süslemişti Cumhuriyet. Yalanların ardı arkası gelmeyince, sanatçı Şükriye Tutkun girdi devreye:

"Burası gerçekten daha önce mezbelelikti (çöplük), mezbelelik demeye bile bin şahit ister. Çünkü burda kendim de yalnız yaşıyorum. Bugün baktım Twitter’dan bir sürü haberler. Fahrettin beyin oturduğu yer olarak trilyonluk, artık rakamlarını da bilemiyorum, bir villa koymuşlar deniz kenarında, yalı pardon. Gerçekten de 50 metrekare oturumlu, 3 katlı. Fahrettin bey şunu yapıyor bunu yapıyor dedikleri adamın çocuğu devletin okuluna gidiyor. Ben görüyorum burda, çocuklarıyla selamlaşıyoruz, kendi çöpünü kendileri atıyorlar. Böyle bir hayatı seçmiş adam, daha ne istiyorsunuz ki. Fahrettin beyin suçu herkesin içinde bir mahallede oturmak istemek mi?” 

Cumhuriyet'e Şükriye Tutkun'un şehadeti de yetmemiş olacak ki, inandıkları yalanı başkalarının da dimağlarına zerk ettiler. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.689 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar