Erdoğan nefreti ve Meral Akşener'e operasyon!

Suriye'de ne işimiz var diyenler, aslında ne işimizin olduğunu bal gibi biliyorlar. Bildikleri halde, Erdoğan'la katil Esed'i masaya oturtmak istiyorlar. Kendi insanını katleden Esed'i bu kadar sevenlere sorum şu: Mehmetçiğimize sıkılan kurşunlar da mı vicdanınızı sızlatmıyor? Şehide hiç mi saygınız yok bre ey gafiller?

Suriye'de ne işimiz var öyle mi? Peki 3.5 milyon Suriyeli'nin ülkemizde ne işi var diye soruyor musunuz? Bu insanlar neden can havliyle soluğu Türkiye'de aldı, alıyor?

Şu anda kapımızda 1.5 milyon Suriyeli bekliyor, Esed kovalıyor onlar kaçıyor.
"Bize ne" diyorlar...
"Bırakın ölsünler!" diyorlar...

Kadın, çoluk çocuk, genç yaşlı... hepsi masum ama bizimkiler "terörist" diyor Esed gibi, Putin gibi.  İdlib'i Türkiye'nin Güneydoğu'suna benzetenler bile var. Vicdanı nasırlaşmış kimi kalem erbabı ise, ekranlarda "Biz nasıl Güneydoğu'da terörle mücadele ediyorsak, Esed'de ülkesindeki teröristlerle mücadele ediyor" diyor...

Şaşırmamak lazım! Zira, bu ülkeyi yönetmeye talip olan kişi, "maşa" diyor Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için. Türkiye'nin yanı başında "terör devleti" kuracaklardı. Erdoğan, bunu önlediği için, yedi düvele meydan okuduğu için "maşa" oluyor öyle mi?

Yazıklar olsun!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar