Deprem paraları ve Suriyeli Mahmut, Acun ve Berna Laçin

Berna Laçin ve onun gibi düşünenlerin kuduruk olmasının nedeni, Elazığ ve Malatya'daki deprem felaketi sonrasında Türkiye'nin bir olması ve birlik olması... 

Böylesi acı günlerde yapacakları bir şey yok; fitne-fesat üretmekten başka bir şey gelmiyor ellerinden. O yüzden kâh Suriyeliler üzerinden, kâh deprem paraları palavralarıyla ülkeyi idare edenlere saldırıyorlar. Akla ziyan iftiralarla yakınları beton yığınları altında kalan acılı insanları kışkırtmaya çalışıyorlar. 

Bir ara "Şehit aileleri için toplanan paralar nerede?" diye soruyorlardı. Şimdi de "Deprem paraları"ndan dem vuruyorlar. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yaptığı açıklama bile bu alçakların ateşinin dinmesine yetmedi. "Deprem paraları nerede?" sualinin cevabı tane tane verilmişti oysa. Bolu, Düzce, İzmit, Yalova, İstanbul ve Sakarya'da 43 binden fazla konut, okul, sosyal donatı, hastane ve eğitim alanı için 103 milyar lira harcandığını bildikleri halde, aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorlar. 

Sadece Van'da 26 bin 500 konut, 53 tane okul yapıldı... 

Ayıptır ayıp!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.889 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.689 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar