Deli'nin biri ve Kaftancıoğlu ile Nedim Şener'in düellosu

Twitter'da herkes bir ceza biçti, Türkiye'nin imajına zarar veren bu çocuk bence de cezalandırılmalı. Ama parayla pulla değil, onun için en büyük ceza, şımarıklığını yaşadığı Youtube kanalının kapatılmasını sağlamak.

Youtube'da 4.5 milyon takipçiye ulaşan "Deli Mi Ne" kanalı yaprak gibi dökülmeye başladı. Sebebini biliyorsunuz, adam kendini ne sanıyorsa artık, sahaya atladı ve Türkiye'nin itibarını, imajını yerle yeksan etti!

4.5 milyon takipçi bu arkadaşın zihninde arbedeye neden olmuş. "Güç zehirlenmesi"nden de öte bir şey... Oysa bu densiz Youtuber, yaptığı şaklabanlıkların yanısıra, şöyle bir etrafına baksa, "Kibir mağduru" kelli felli gazetecilerin, siyasetçilerin... iş insanlarının nasıl yok olup gittiğini, hepsinin nasıl çöp olduğunu görebilirdi. 

Youtuber olma yolunda hayli becerikli biri... Ama adam olmadığını sadece Türkiye değil, tüm dünya gördü Liverpool Chelsea maçında... 

Twitter'da herkes bir ceza biçti, Türkiye'nin imajına zarar veren bu çocuk bence de cezalandırılmalı. Ama parayla pulla değil, onun için en büyük ceza, şımarıklığını yaşadığı Youtube kanalının kapatılmasını sağlamak. 

Boşnaklar'a bir laf etti diye, Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın yazarlık hayatı bitti... Tepkiler ROK'u adeta buharlaştırdı. Ufak bir hatanın, düşüncesiz bir hareketin, lüzumsuz bir lakırdının... neye mal olduğunu, nice ünlü ismin milletin tepkisiyle yok olup bittiğini, bittiğini hep birlikte görmüştük değil mi?

Hatırlayın!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar