CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu şirketinizde genel müdür yapar mısınız?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkeni seviyorsan Türkiye'yi seçime götür" çağrısı yaptı MHP lideri Devlet Bahçeli'ye. Bu satırlar...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Ülkeni seviyorsan Türkiye'yi seçime götür" çağrısı yaptı MHP lideri Devlet Bahçeli'ye. Bu satırlar yazıldığında, Kılıçdaroğlu'nun çağrısına MHP'den herhangi bir açıklama gelmemişti henüz. Devlet Bey sessizliğini grup toplantısına mı saklıyor yoksa Kemal Bey'i ciddiye mi almadı?

Salı günü öğrenmiş olacağız.

Kılıçdaroğlu'ndan "Ülke iyi yönetilemiyor!" sözünü sık sık işitiyoruz. Çağrısı da bu yüzden. Türkiye'yi kendisinin daha iyi yönetebileceğini söylüyor herhalde. 

Ve fakat...

18 yıldır Türkiye'yi yöneten AK Parti iktidarı yıpranması gerekirken, oylarında küçük bir düşüş görüyoruz. Bu durumda CHP'nin oy oranının artması gerekmiyor mu?

"CHP iktidara yürüyor" sloganı ile Kurultay'da boy gösteren Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çağrısına rağmen, partisinin oylarında düşüş olduğunu görüyoruz. Aksoy Araştırma Şirketi'nin anketinde CHP yüzde 18'e kadar gerilemiş. AK Parti ise yüzde 40 civarında. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.889 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.689 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.020 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 2 yorum