Bülent Arınç’ın dindarlarla ilgili sözleri yanlış mı?

Allah bizi onlardan eylemesin!

Uzun zamandır sessizliğe bürünen Bülent Arınç, TV5’e telefonla bağlanarak sessizliğini bozdu. Arınç’ın her konuşması bugüne kadar olaydı, bugün de farklı bir konuşma yapmadı. Yaptığı açıklama ile yine fonlu fonsuz medyanın manşetini süslemeyi bildi.

Arınç önce hayat pahalılığından yakındı.

Eşinin yaptığı alışverişte fiyatların nasıl uçtuğunu anlattı.

Yurtlara getirdi sözü… İktidarın bu işi çözmesini istedi.

Buraya kadar söylediklerinde kimsenin itirazı olmaz sanıyorum. Hayat pahalı mı pahalı, marketlerde fahiş fiyatlar herkesin bildiği bir şey. Cumhurbaşkanı Erdoğan bile Amerika’ya giderken bu konuya dikkat çekti ve fahiş fiyatları zulüm olarak yorumladı ve ekledi:

- Bu zulme son vereceğiz!

Evet bu zulme hemen son verilmeli.
Aksi taktirde Şevket Yılmaz’ın da ifade ettiği gibi, mutfakla gelen AK Parti iktidarının yine mutfakla gitmesi sürpriz olmaz. Gelelim Arınç’ın bu konuyla bağlantılı sözlerine. Tecrübeli politikacıya bir kulak verelim.

-  Bizim dindar insanlarınımızın bile...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.682 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.017 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.275 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar