Bilal Erdoğan Turhan Çömez'in elini neden sıkmadı?

Bilal Erdoğan Turhan Çömez'i "hasım" olarak bellemiş olabilir. Bizim oralarda, "hasım" olarak bellenen kişilerin eli tutulmaz. Bir şey bildiğimden değil, tahminimi söylüyorum.

Dünden beri en çok sorulan soru:
- Bilal Erdoğan Turhan Çömez'in elini neden havada bıraktı?
Turhan Çömez, geçmişte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hem doktoru hem de özel kalem müdürüydü. Ailenin en yakınındaki isimdi yani.

Sonra?
Sonrası yok!
Bildiğimiz şeyler yani.

Balıkesir'de Kurtdereli Mehmet Pehlivan güreş şampiyonasına katılan Bilal Erdoğan, CHP'li Ahmet Akın'la el sıkışıyor ama Turhan Çömez'in elini havada bırakıyor. 
Bizim oralarda, "hasım" olarak bellenen kişilerin eli, düğünlerde,  derneklerde, hatta cenazelerde tutulmaz. 

Turhan Çömez'in geçmişteki imalı açıklamalarından ötürü Bilal Erdoğan kendisini "hasım" olarak bellemiş olabilir!

Benimkisi sadece tahmin...
Başka bir sebep var mı bilmiyorum.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ yeni bir bomba daha patlattı:
- Kemal Kılıçdaroğlu ile İçişleri, Milli Eğitim ve Turizm Bakanlığı konusunda anlaşmıştık. Kemal Bey kazansaydı üç bakanlık Zafer Partisi'ne verilecekti.
Şaşırdık mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar