Ali Babacan'ın partisi ve Kanal İstanbul falı!

Bana soruyorlar: - Yeni partiler ne yapacak? - Ali Babacan AK Parti'ye zarar verir mi? - Gelecek'te Davutoğlu'nun kazancı olur mu?

Benim fikrim o ki:
- Yeni Partilerin henüz ne yapacağı net değil. 
- Ali Babacan'ın AK Parti'ye zarar verip vermeyeceği AK Parti'ye bağlı. 
- Gelecek adına, Ahmet Davutoğlu'nu Abdullatif Şener gibi bir son bekliyor. 

Bana katılmayabilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum. Kendimce gerekçelerim de var:

BİR- Muhalefet kanadı her ne kadar seçim şarkıları söylüyor olsa da, Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli 2023'te karar kılmışlar. Yeni partilerin ne yapıp, ne yapmayacağı ekonomik gidişata bağlı. Şayet ekonomi kötü giderse, AK Parti ve MHP karşıtı ittifaklar bugünkü seviyede kalmaz. Babacan ve Davutoğlu ikilisinin Millet İttifakı'na katkısı büyük olur. 

İKİ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta, "Hülagü Han" mesajı veriyor ya. İşte her şey bu mesajın alınıp alınmadığına bağlı. Kibir, gösteriş, millete tepeden bakma... AK Parti tüm bunlardan arındırılırsa, ne Babacan ne de Davutoğlu'nun AK Parti'ye zararı dokunamaz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.683 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar