Ali Babacan'a bir kez daha aferin!

HalkTV'de ayrı, FOX TV'de ayrı konuştu. "Aferin"in karşılığını "gıpta" sözleriyle değiştirdi. Üç dakika delikanlı olmak yerine ne yazık ki "siyasi fırıldak" olmayı tercih etti

Ali Babacan, "Aferin" beklerken, 6'lı Masa'nın liderlerinden "fırça" yemiş olmalı ki Halk TV'de söylediklerini Fox TV'de inkâr etti. Hata yaptığını kabul etmek yerine, "aferin" sözlerine açıklık getirmeye çalıştı. Özür dileme erdemi gösterse, milim geri adım atsa, "aferin" ifadesini "gıpta" saçmalığı ile değiştirmeye kalkışmasa... daha da batmayacaktı belki de.

"Bebecan"dı, "Erdoğan düşmanlığı" sayesinde "Babacan" oluverdi. Birgün önce Halk TV'de söylediklerini bir gün sonra Fox TV'de inkâr eden Ali Bey'e ne demeliyiz bundan böyle?

Biz yine de demeyelim öyle!
Zamanla zaten öyle olduğunu ortaya koyacaktır!

Çamlıca Camii yapıldığında gürlemişti Karamollaoğlu:

- Çamlıca Camisi ile ilgili "Hangi akıllının başına Çamlıca’nın tepesine 60 bin kişilik cami yapmak gelir? Bir kere doldursunlar gidip yapanın elini öpeceğim.

"Hangi akıllı" dediği...
Tayyip Erdoğan'dı...
İbadete açıldığı günden itibaren dolup taşan caminin adı ise Çamlıca Camii...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.883 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.678 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.013 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.480 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.269 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar