AK Parti'nin İstanbul adayı ve Meral Akşener'in AK mücadelesi!

Yerel seçimler öncesi "Karadenizli aday formülü" ile ismi İBB için geçen isimleri birbirine düşürme gayreti var. İstiyorlar ki, AK Parti'de "Karadeniz isyanı" çıksın. İBB için adı geçen isimler bu tuzağa düşer mi? Meral Akşener çok İYİ'de bugüne kadar, Fatih Altaylı'ya konuştu yine kötü oldu. Seçime kadar "AKP'ye kazandıracak" propogandası için ilk adım atıldı bile.

"Karadenizli aday formülü" ile Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan ile Ekrem İmamoğlu'nu yarıştırmak istiyor Cumhuriyet Gazetesi. İstanbul yarışına soktukları isimlerin neredeyse hepsinin Karadenizli olması tesadüf olabilir mi?

Adil Karaismailoğlu ismini görüyorduk Cumhuriyet'in tepesinde. Bir süre sonra, "Karadenizli aday formülü" tadında AK Parti İsanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'yi sundular bize. 

"Kazanacak aday"ın ısrarla Karadenizli olması yönünde yaptıkları haber ve yorumlar tesadüf değil, bile isteye "fitne" ateşini yakıyorlar. İstiyorlar ki, AK Parti'de "Karadenizli isyanı" çıksın. İstiyorlar ki, Adil Karaismailoğlu ile Ergün Turan "adaylık kavgası"na girsin. İstiyorlar ki, AK Parti'de adı İstanbul adaylığı için geçen isimler daha şimdiden birbirinin kuyusunu kazsın. 

Hilmi Türkmen'i, İsmet Yıldırım'ı, Şadi Yazıcı'yı "Karadenizli aday formülü" formatında sunmalarının sebebi de aynı. 

Peki...

Ergün Turan bu tuzağa düşer mi?
Hilmi Türkmen bunların gazına gelir mi?
Şadi Yazıcı asli işini bırakıp, İBB adaylığı havasına girer mi?
İsmet Yıldırım fitne-fesat değirmenine su taşır mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.283 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar