AK Partili bakan yardımcısından vatandaşa skandal cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, fırsat buldukça teşkilatlarına, milletvekillerine, bakanlara, belediye başkanlarına, “Halka karışın, halka dokunun” çağrısı yapıyor. Aşağıdaki okuyacağınız yazıda ve izleyeceğiniz videoda, bir bakan yardımcısının vatandaşa verdiği cevabı izleyin, Erdoğan’ın talimatını nasıl yerine getiriyorlar görün.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birkaç gün önce partisinin il başkanlarıyla yaptığı toplantıda salık verdi:
- Halka dokunun, halkın arasına karışın.
AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, sahada aldığı şikayetleri “İktidar partisine mensup belediye başkanları ve milletvekillerini sahada daha az görüyoruz” sözleriyle duyurdu. 
Vatandaş haksız değil!
AK Partili milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanları, sahada yok denecek kadar az. Şikayetler çığ gibi. AK Parti teşkilatlarından, bu konuda bana yağmur gibi mesaj yağıyor. 
Bu mesajlardan sadece bir tanesini sizinle paylaşacağım. 
AK Parti’ye gönül veren, Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı (A.K) yaşadığı ilin milletvekili olan bir bakan yardımcısına mesaj atıyor:

- Sayın bakanım yaklaşık iki buçuk aydır aramalarıma cevap vermiyorsunuz. Başkalarını da devreye sokmayın diyorsunuz. İletişim nasıl sağlayacağımı söyler misiniz. Selamlar. 

Mesajda hakaret var mı?
Yok.
Kötü söz var mı?
Yok.
Bakan yardımcısı cevap veriyor:

- Bana bak!! Bu nasıl dil!! Alçaklık yapma!!! Terbiyesiz adam Cuma günü seni ben aramadım mı? Benim gibi sabırlı bir insanı dahi çıldırttın!!! BENİ KIZDIRMAAA.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Halka dokunun, halkın arasına karışın, derdini dinleyin” dediği milletvekili, hiç bir suçu günahı olmayan vatandaşa işte bu sözlerle cevap veriyor. 

“Beni kızdırma” diyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.884 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.682 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.019 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.483 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.276 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 3 yorum