Adem Metan "açlık"la sınandığımı yazmış, "Parayla terbiye etmek istiyorlar" dese daha doğru olurdu

"Sedat Peker olayı" İnternethaber Yayın Grubu'na uygulanan "reklam ambargosu"nun bahanesi oldu. Uzun yıllardan beri "gizli bir el" bizi boğmaya, yok etmeye çalışıyor... O "gizli eller"e en başından beri boyun eğmedim diye, "parayla terbiye" etmeye çalıştılar, bugün bile vazgeçmiş değiller.

Adem Metan twitter hesabından "açlık"la sınandığımı yazmış. Rızık veren Allah, o yüzden bana böyle bir ceza vermek daha doğrusu beni açlığa mahkum etmek kimsenin haddi değil!

Adem Metan benim için "Hadi Özışık'ı parayla terbiye etmek isteyenler var" dese daha doğru bir ifade kullanmış olurdu. Adem'in iyi niyetinden şüphem yok, bildiği ve üzüldüğü bir konuyu "açlıkla sınama" sözleriyle dile getirmiş.

Bu yeni değil.
Yıllardır haksızlıklarla boğuşuyorum.
Kimileri yaşadığımız sıkıntıların Sedat Peker kaynaklı olduğunu söylüyor. Yani Sedat Peker'le yaptığım görüşmeden sonra "ekonomik ambargo"ya tabi tutulmadım; Süleyman Soylu ile arkadaşlığımızdan ötürü yıllardır "parayla terbiye" muamelesiyle karşı karşıyayım. "Sedat Peker olayı" İnternethaber Yayın Grubu'na uygulanan "reklam ambargosu"nun bahanesi oldu. Uzun yıllardan beri "gizli bir el" bizi boğmaya, yok etmeye çalışıyor. O "gizli eller"e en başından beri boyun eğmedim diye, "parayla terbiye" etmeye çalıştılar, bugün bile vazgeçmiş değiller.

Üç kuruş için eğileceğimi, köle olmayı kabul edeceğimi zanneden o "gizli eller" reklam ajanslarına baskı yaparak İnternethaber Yayın Grubu'nu "kara liste"ye aldırdılar. Az önce de ifade ettim; yeni değil yıllardır "talimat" alan ajansların kapıları bize kapalı. Aslında ajanslar demek doğru değil, sadece bir ajans aldığı talimatı harfiyen uyguluyor ve 60 kişinin istihdam edildiği İnternethaber'i her defasında yok sayıyor, liste dışı bırakıyor. Bunun nedenini sorduğumuzda, "firma böyle istedi" yalanına sığınıyorlar haya etmeden.

Zor günler yaşadığımız doğru ama "aç" ve "açıkta" değiliz Allah'a şükür. Her şeye rağmen yapılan kahpeliğe karşı direniyoruz ve bu can bu bedende olduğu sürece namerde muhtaç olmadan direneceğim. Öyle kolay pes etmek yok benim kitabımda, tek başıma kalsam bile doğru bildiğim yolda yüreyeceğim. İnandığım değerlerden asla vazgeçmeyeceğim, iti köpeği istediği gibi havlasın, isteyen istediği gibi baskısını yapsın, isteyen istediği gibi aldığı talimatla 60 emekçinin "kul hakkı"na razı olsun... ben ayaktayım ayakta kalmaya devam edeceğim. 

"Köle" olmamak adına, her türlü zorlukla boğuşmaya razıyım!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ekrem İmamoğlu aslında kimi bitirdi? 08 Mart 2024 | 6.890 Okunma Murat Kurum çiftetelli oynamaya mı geliyor İsmail? 07 Mart 2024 | 5.690 Okunma Kılıçdaroğlu'nu uçuranlar Ekrem İmamoğlu'nu da uçurmaya başladı! 10 Ocak 2024 | 5.021 Okunma Ekrem İmamoğlu'na karşı Murat Kurum'un en önemli avantajı 08 Ocak 2024 | 4.484 Okunma Yargılanmak istiyorum! Ayhan Boran Kaplan'a yapılan ayrıcalığı istemiyorum 25 Eylül 2023 | 6.282 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar