Müthiş gösteri

Her rakibi çaresiz bırakan pas trafiği ve saha yerleşmesiyle ilk yarıyı çok çabuk beş gole getirdi Başakşehir... Öylesine rahat ve güvenli oynadılar ki, Barcelona tikitakasını izler gibi hayranlıkla...

Her rakibi çaresiz bırakan pas trafiği ve saha yerleşmesiyle ilk yarıyı çok çabuk beş gole getirdi Başakşehir... Öylesine rahat ve güvenli oynadılar ki, Barcelona tikitakasını izler gibi hayranlıkla baktık onlara.
Kulübe ile sahadakileri eşitleyen, girenin çıkanı aratmadığı bir kalite dengesi ile bambaşka bir gösteri sunuyor bize Abdullah Avcı.
Oynamayanı konuşmaya meraklı bir medya ve özellikle de sosyal medya varken, rotasyondan iz bırakmayan bir takım performansı oluşturdu.
İkinci yarıda vitesi dörde çıkarmadan, rakibe de nefes alma şansı vererek veya jesti yaparak mücadeleyi bitirmeye hedeflendiler.
Arda Turan'ın ısınma turları olarak yorumlayabileceğimiz ikinci maç da geride kaldı. Nabzını 150'nin üstüne çıkarmadan, sıkışmadan, telaşlanmadan yeni formasına ısınıyor Arda Turan... Topu ayağına aldığında en az üç pas opsiyonu bulması ve en etkili yere karar vermesi de, problem çıkacak maçlar için "çözüm habercisi" yapacak kendisini.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Aslında 10’a 10 oynadılar 28 Nisan 2024 | 200 Okunma Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.722 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 377 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 150 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 101 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar