Keyif gecesi

Rakibin ilk isabetli şutunun gol olması kuralını değiştirmeden, tempolu, pozisyonlu, gollü ve keyifli bir ilk yarı yaşadı yaşattı Fenerbahçe. 14 şutla bitirdiler 45'i.

Kaleci Ertaç'ın dört net kurtarışı var, yediği üç golün haricinde. Bir atakta gol hissini yaşattılar. Şok golün ardından tribünlerin de şok yaşamasına izin vermeden, "Maçı kazanan taraf burada" mesajını da verdiler. Neredeyse iki aylık aradan sonra, sezon başındaki "agresif" vücut diline geri dönmüşlerdi. İki beraberliğin veya zirveden uzaklaşmanın baskısı elbette var üstlerinde. Ama öylesine seri ve hızlı girdiler ki Gençlerbirliği ceza sahasına. Rakibinin aklına "acaba" sorusunu bile getirmediler. Ersun Yanal'ın uzun zamandır aklında Zanka'sız oyun var. Danimarkalı'nın üst üste hataları, pozisyon yanlışları veya kararsız anlarıyla birçok pozisyonu gördü kalesinde. Sadık ile oynama kararı bir dengeden ziyade, rekabet yaratmak adınaydı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.719 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 376 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 150 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 99 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 236 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar