Helal olsun…

Ligin zirve mücadelesinin, tam bir bilek güreşine döndüğü, tadından yenmeyecek bir maç izledik. Pozisyon sayısının az olduğuna bakmayın, zaten iki takımın kurgusu da tedbirleri aşmak üzerineydi. Maç...

Ligin zirve mücadelesinin, tam bir bilek güreşine döndüğü, tadından yenmeyecek bir maç izledik. Pozisyon sayısının az olduğuna bakmayın, zaten iki takımın kurgusu da tedbirleri aşmak üzerineydi.
Maç boyunca ikililer izledik. Deniz Türüç; Crespo'nun, Hasan Ali; İrfan Can'ın, Serdar Gürler; Ferdi'nin, Gustavo Henrique; Okaka'nın ikizleriydi. Görev emirlerinde; bunlar kontrollü oynamasın yazılmış. Dolayısı ile pozisyon bulmak, ekmeği aslanın ağzından almak gibiydi.
Maç öncesinin tartışmaları yine aynı… "Rakibin Fenerbahçe'ye gol atması için ne yapması lazım, öne çıkan defansın zaaflarından nasıl yararlanılır" konulu, "çok bilinenli" görüşler vardı.
Bunu yapabilecek en iyi takımdı aslında Başakşehir. Sadece bir kez ofsayttan kaçıp pozisyon buldular, onda da Traore kendi sahasından çıktı. Herkes akıl veriyor ama ligin taktik disiplini, pas yüzdesi, oyun aklı en yüksek takımı Başakşehir bile burada gedik açamıyordu.
Emre Mor...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.720 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 376 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 150 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 99 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 237 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar