Ne transferi!

Fenerbahçe kongreye gidiyor. Seçimin gündemi, kulübün mali olarak artık sürdürülemez duruma gelmesi ve kurtulması için yapılan planlar. Mustafa Cengiz, başkanlık mazbatasını aldığında...

Fenerbahçe kongreye gidiyor.
Seçimin gündemi, kulübün mali olarak artık sürdürülemez duruma gelmesi ve kurtulması için yapılan planlar.
Mustafa Cengiz, başkanlık mazbatasını aldığında UEFA'nın yaptırımları konusunda bilgi veriyor. Mali olarak ikna edici olmak için uğraşıyorlar.
Gri hafta sonu hamlesi ile taraftarlarını ürün almaya davet ettiler.
Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'ne katılamadıkları için bütçede yüzde 30-35 küçülmeye gitmeye mecbur olduklarını söyledi. Gelir-gider dengesi için buna mecbur olduklarını ifade etti.
Ahmet Ağaoğlu, yabancı oyuncularından indirim talep etti. Kabul etmeyenlerin kulüp aramasını istedi. Trabzonspor'u icralardan kurtarıp, ayakta tutmaya çalışıyor.
Durum buyken; sokağın gündemine "transfer" düşmüş durumda. Hangi transfer kardeşim, bu takımlar kadrolarını tutmayı başarsınlar yeter aslında.

TARAFTAR OLMA ZAMANI
Renklere gönül vermişlerin artık "seyirci" koltuğundan kalkıp, yeniden taraftar olmaya karar vermeleri gerekiyor.
Bu kulüplerin taraftarlarının desteği olmadan yaşamaları veya büyümeleri mümkün değil.
"Yenilsen de, yensen de" diye başlayan tezahüratların da samimi olduğunu gösterme vakti artık. Bundan sonra bakış açısını değiştirecek, acımasız söylemlerden, şefkat etabına doğru yürümek zorundasınız.
Sahadakilerin sizin için mücadele etmesini isteyin, aidiyet duymalarını sağlayın, onlar da kötü oynamaktan değil, kötü koşmaktan korksunlar.

F.BAHÇE'DE NE OLACAK?
Pazartesi günü kulüp stratejisini göreceğiz. Şunu bilin ki, Aykut Kocaman yeni dönemde olmayacak. Daha önce yazdım; bu kulüpte her şey değişmeli; bir tek Aykut Kocaman kalmalı.
Elindeki kadrodan maksimum performansı almayı başaran, bütün eksiklere, şanssızlıklara ve plansızlığa rağmen son haftaya kadar şampiyonluk için takımını hedefte tutan bir teknik adam Aykut Hoca. Gelişmeyi ölçerek tarif edip, buna göre çözüm yolu üreten bakış açısına da sahip ve her şe...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 347 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 149 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 235 Okunma İronik maç 04 Nisan 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar