Gençlerin gecesi

Bir hafta öncesinin skorunu arkasına alarak çıktı Fenerbahçe sahaya. Aykut Kocaman'ın tribünden seyrettiği maçta, sahaya çıkanlar gibi takımı yönetende de "doğal" rotasyon oldu. Giresunspor'da da önemli...

Bir hafta öncesinin skorunu arkasına alarak çıktı Fenerbahçe sahaya. Aykut Kocaman'ın tribünden seyrettiği maçta, sahaya çıkanlar gibi takımı yönetende de "doğal" rotasyon oldu.
Giresunspor'da da önemli oyuncular dinlendirildi. Yarı final öncesinin önemli olması gereken karşılaşma, bir anda "oynanması gereken" haline gelmişti. Bu ortamda Fenerbahçe'nin gençleri için fırsat dolu dakikalar ilerlemeye başladı.
Erken gelen Giresun golüne Samed'le verilen hızlı cevabın, Aatif'ın golüyle süslenen akıllı vuruşuyla "kazanana" dönüşmesiyle birlikte, Pazar günü Başakşehir ile oynanacak final için hazırlık niteliği kazandı maç.
Neto ve Şener'in yanı sıra, 18 yaşındaki Oğuz Kağan ve Eljif'e maçın sorumluluğu verildi. Oyuncuların karakterlerinin ve sorumluluk duygularının gelişmesi açısından süreç başladı. Topal ve Josef'in olmadığı bir orta sahayı ofansif-defansif organize etmeye çalıştılar.
Sadece Fernandao bu rüzgarın yaprağı olmak niyetinde değildi. Topla buluştuğu dakikaları kendisi adına kullanmayı tercih etti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Baştan sona; panik 23 Nisan 2024 | 2.720 Okunma F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 376 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 150 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 99 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 237 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar