1.5 milyar Euro’luk oyun beklemeyin!

Fenerbahçe; G.Saray ve Beşiktaş'ın sürpriz yenilgiler aldığı sezonun ilk haftasında bugün ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'i konuk edecek. Yazarımız GÜRCAN BİLGİÇ sarı-lacivertlilerin...

Fenerbahçe; G.Saray ve Beşiktaş'ın sürpriz yenilgiler aldığı sezonun ilk haftasında bugün ligin yeni ekibi Gazişehir Gaziantep'i konuk edecek. Yazarımız GÜRCAN BİLGİÇ sarı-lacivertlilerin şansını yorumladı: 1.5 MİLYAR EURO'LUK OYUN BEKLEMEYİN!

"Kalite sorununu çözdüler. Sırf bu bakış açısı bile iyimser olmak için yeterli"
HAZIRLIK dönemi ve önemli transferlerin gecikmesi Fenerbahçe taraftarını karamsarlığa sürüklese de Galatasaray ve Beşiktaş'ın yenilgileriyle normalleşme dönemine geçtiler. Yeni bir takım kurulduğunun, bunun da bütün imkansızlıklarla yapılmaya çalışıldığının farkına varanlar olsa da şımarık ve kibirli grup, öfkesini ve kızgınlığını her şeyi görmeden sunmaya devam etti.

OYUNDA BİR PROBLEM YOK
Teşhisler önemli oysa ki… Fenerbahçe geçen sezon küme düşen Bursaspor'dan sonra en çok gol kaçıran takım. Bunun tercümesi şu; oyunda bir problem yok, kalitede sorunlar yaşanıyor. Fenerbahçe'de gol beklenen isimler, bu vuruşları başaramamış. Bu sezon olduğu gibi yenilediler ön tarafı. Kalite sorununu çözdüler. Sırf bu bakış açısı bile iyimser olmak için yeterli.

RAKİP ATMASA DA YİYORLAR
Fenerbahçe defansı alarm veriyor. Gencecik bir kaleciye (Altay) umutla bakılıyor. Üç sezondur rakip atmasa bile gol yeme becerisi gösteren bir defans kalitesine sahipler. Aykut Kocaman bunu bir defansif oyuncu sayısını arttırıp çözdü. Ersun Yanal ise yediğinden bir fazlasını atmanın peşinde. Stoperlerin rakip sahaya geçip, pas örgüsüne katılmaları da bu yüzden

ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMAK
Bugün Kadıköy'e gelecek olanlar, öyle televizyonda seyrettikleri, toplam değerleri 1,5 milyar Euro'ya yaklaşan takımların oynadıkları oyunu beklemesinler. 75 milyon Euro'luk bir takımları var ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan futbolcular oynuyor. Ali Koç yönetimi şapkadan tavşan çıkarmak için uğraşıyor, Ersun Yanal takımı 'sıradanlıktan' kurtarmanın peşinde.

SEYİRCİ DEĞİL, TARAFTAR
Hepsinin arkalarında duran, onlardan vazgeçmeyen, Kadıköy tribünlerini rakip için kâbus haline getiren taraftarına ihtiyacı var. "Taraftar" kelimesi önemli, çünkü takımını seven onlar. Yoksa 'seyirci' derdim. Onlar sonucu seviyor. Fenerbahçe iki sezondur en büyük rakibi olan kendi tribünleriyle yürümeli. Bugün takımla – taraftarının aynı duyguda olup – olmayacağını da göreceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 99 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 149 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 235 Okunma İronik maç 04 Nisan 2024 | 158 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar