11’i zorlayacak yedeği yok!

Uçaktan inip, maça gitmek zaten takımın hırs bölümünü törpüler ama kendisine ilk on birde yer arayan, ya da hakkının yendiğine inananlar için, bu tip maçlar fırsattır.Advocaat, Antalya'da tahtaya...

Uçaktan inip, maça gitmek zaten takımın hırs bölümünü törpüler ama kendisine ilk on birde yer arayan, ya da hakkının yendiğine inananlar için, bu tip maçlar fırsattır.
Advocaat, Antalya'da tahtaya yazdığı tek bir ismi bile sahaya sürmedi. Şartlar içinde, "bekleyen" oyuncularına da "beni yanıltın" mesajını verdi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bile, gereken üstünlüğü kurmadılar. Salih ve Ozan'ın istekli ama yeterli gelmeyen tarzını, Atıf, Fernandao ve Stoch destekleyemedi. İyi oyun fırsatını, kendi şovları gibi kullanmak istediler, rakip de buna izin vermedi, saha şartları da.
İlk 15 dakikada iki direkten dönen top vardı, bir de elle oynama nedeniyle verilmesi gereken penaltı. Sonrasında oyunun kendi kendine golü getirmesini beklediler, idare etmeye başladılar. Amed'in rakipten gelen ekstra hırsı ve direnci de onlara pozisyonlar ve gol fırsatları getirdi.
Gruptaki ikinci maçında da galibiyet alamaması Fenerbahçe için sıkıntılı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
F.Bahçe’nin kulübesi yetersiz kaldı! 19 Nisan 2024 | 285 Okunma Zor günler kahramanlar ister 15 Nisan 2024 | 149 Okunma Analizler! 12 Nisan 2024 | 98 Okunma Neresini tutsanız elinizde kalıyor! 08 Nisan 2024 | 235 Okunma İronik maç 04 Nisan 2024 | 159 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar