Yetenek, güç ve kolektif oyun

Beşiktaş hem kazandı hem de güçlü oyunuyla hedefini belli etti. Beşiktaş maçın ilk yarısının tamamında oyunun ve topun tek hakimiydi.

Beşiktaş hem kazandı hem de güçlü oyunuyla hedefini belli etti.

Beşiktaş maçın ilk yarısının tamamında oyunun ve topun tek hakimiydi. Israrla ayağa paslar ile rakip yarı alana yerleşen siyah beyazlılar gol için aceleci davranmadı. Sabırla rakibinin hatasını bekledi. Kasımpaşa ise Beşiktaş’ın yoğun baskısını kıramadı ve kendi yarı sahasından çıkamadı. Beşiktaş, ilk 45 dakikada bu kadar üstün oynadığı bir maçta iyi futboluna paralel ofansif zenginliği sahaya yansıtamadı. Az şut attı, pozisyona girmekte güçlük çekti. Ancak rakibi topun peşinden koşturmanın ödülünü devrenin sonunda Aboubakar’ın hazırladığı gol ile aldı.

GHEZZAL ÖZEL BiR OYUNCU

İlk yarının 1-0 bitmesiyle rahatlayan siyah beyazlı ekip Hadergonaj’ın atılmasıyla birlikte kalan sürede üstün oynadığı maçı kalan bölümde yorulmadan rahat bir tempoda götürdü ve farkı Atiba ve Aboubakar’ın golleriyle 3’e taşıdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 180 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 179 Okunma Beşiktaş’ta değişen bir şey yok, umut vermiyor 05 Nisan 2024 | 77 Okunma Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 602 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 104 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar