Yavan futbol doyurmadı

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi futbol adına beklentilerimiz yüksekti ancak iki takımın da temposuz ve riskten uzak anlayışla sergiledikleri futbol tam bir hayal kırıklığıydı

Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi futbol adına beklentilerimiz yüksekti ancak iki takımın da temposuz ve riskten uzak anlayışla sergiledikleri futbol tam bir hayal kırıklığıydı.

Trabzonspor ilk yarıda 3 kez gole yaklaşırken Galatasaray devre boyunca tek isabetli şut dahi atamadı. İlginç olan ise kaybettiği takdirde şampiyonluk yarışında işi mucizelere kalacak olan sarı kırmızılı ekibin ilk 60 dakika boyunca pasif bir anlayışla sahada yer almasıydı.

EDGAR'DAN MÜTHİŞ GOL

Emre Akbaba hamlesi ve Babel’in sol kanata geçmesiyle hareketlenen Galatasaray, oyun üstünlüğünü ele geçirdi ve Trabzonspor’u baskı altına aldı. İlginçtir, Galatasaray’ın iyi oynamaya başladığı süreçte gol Trabzonspor’dan geldi.

Luyindama’nın hatasıyla Edgar müthiş bir gole imza atarken son bölümde Abdullah Avcı’nın ileri uçta oynayan 4 oyuncusunu birden oyundan alması ile Trabzonspor’un saha içi düzeni sekteye uğradı. Galatasaray da demoralize girdiği son dakikalarda baskı oluşturup beraberlik golünü attı.

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 575 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 103 Okunma Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok 12 Mart 2024 | 328 Okunma Bir maçta 46 faul olur mu! 11 Mart 2024 | 420 Okunma Mücadele var, üretkenlik yok 04 Mart 2024 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar