Sayfa yeni, hikaye aynı

Dün iyi futbol oynamadan alınan 3 puan rakiplerinin kaybettiği haftada son derece değerli

Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerine büyük bir şansla başladı.

Fenerbahçe, ligde son sırada yer alan Denizlispor karşısında iyi futbol oynamadan kazandı. Emre Belözoğlu yönetimindeki ilk maçta açıkçası daha coşkulu ve tempolu bir Fenerbahçe bekliyorduk. Ancak sarı lacivertli ekip zayıf rakibi karşısında ilk 45 dakika pozisyon üretemediği gibi kalesinde de 2 tehlike yaşadı.

KRONiK PROBLEM

Akıcılıktan uzak, durağan geçen maçta Fenerbahçe, sezon başından bu yana kronikleşmiş ‘akan oyunda pozisyon üretememe’ problemiyle bir kez daha yüzleşti. Nitekim üstünlük sayısını getiren golü de bir köşe vuruşu sonrasında buldu.

Emre Belözoğlu, teknik adamlık kariyerine büyük bir şansla başladı. Daha sahaya çıkmadan hem Galatasaray hem de Beşiktaş rakiplerine mağlup oldu, üstüne de ligin en zayıf takımıyla karşılaşıp yepyeni bir sayfa açma fırsatı yakaladı.

TOPUN HIZI ARTMALI

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çılgın bir maçtı 18 Mart 2024 | 598 Okunma Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 103 Okunma Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok 12 Mart 2024 | 328 Okunma Bir maçta 46 faul olur mu! 11 Mart 2024 | 422 Okunma Mücadele var, üretkenlik yok 04 Mart 2024 | 243 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar