Milli ara yaramamış

İki maçta kaybedilen 5 puan ve sırada zorluk derecesi yüksek bir Alanya maçı var

Beşiktaş’ta Aboubakar ve Ghezzal’ın yoklukları net bir şekilde hissedildi ancak yine de Sergen Yalçın’ın maça başlayan 11’inde Necip sağ bek, Rosier sağ açık tercihi takımın tüm saha içi organizasyonunu olumsuz etkiledi.

Hem Rosier’in sırtı dönük ve markaj altında topla buluşması, hem de Necip’in hiç ofansif özelliği olmaması yüzünden siyah-beyazlılar o kanadı kullanmadı. Ayrıca Necip’in pas hatasıyla o kanattan gol yedi ve yine aynı bölgeden Kasımpaşa’ya pozisyonlar verdi. N’Koudou’nun buluştuğu tüm topları ezmesi, Larin’in hücumda top tutamaması da Beşiktaş’ın ilk yarıdaki olumsuzluklarıydı.

Sergen Yalçın gibi bir teknik adamın Necip’in sağ bek bölgesinde oynayamadığını göremiyor olması mümkün değil. Sezon başında kaybedilen Konya ve Gençlerbirliği maçlarında da Necip sağ bek oynamıştı. Yine Necip’in sağ bek oynadığı İstanbul’daki Antalyaspor maçı berabere bitmişti.

TEK KALEYE DÖNDÜ

İkinci yarıya da aynı düzenle başlayan Beşiktaş, Kasımpaşa’nın....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Fenerbahçe ağır yaralı 23 Nisan 2024 | 2.629 Okunma Beşiktaş’ın üzerinden bir yük kalkmış 20 Nisan 2024 | 155 Okunma Bu hiç olmadı, turu altın tepside sundu 19 Nisan 2024 | 521 Okunma Fernando Santos Beşiktaş’ın DNA’sına uygun değildi 14 Nisan 2024 | 184 Okunma Nihayet Fred, Ferdi ve İsmail 12 Nisan 2024 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar