Maçı Erol Bulut çevirdi

Fenerbahçe, ikinci yarıdaki radikal değişikliklerin ödülünü aldı. Fenerbahçe ilk yarıda düşündüklerinin hiçbirisini sahaya yansıtamadı.

Fenerbahçe, ikinci yarıdaki radikal değişikliklerin ödülünü aldı.

Fenerbahçe ilk yarıda düşündüklerinin hiçbirisini sahaya yansıtamadı. Trabzonspor’u rahatsız edecek, dengesini bozacak bir baskı oluşturamadı ve Lemos’un hatasıyla da ilk 45 dakikayı 1-0 geride kapattı. Özellikle merkezden hiç hücum yapamayan sarı lacivertli ekip Caner’in ortalarıyla tehlike yaratmaya çalıştı.

Erol Bulut ikinci yarıya radikal bir değişiklikle Sosa’yı oyundan çıkartıp santrfor Cisse ile başladı. Kanatta etkisiz oynayan Pelkas’ı da merkeze çekti. Trabzonspor Samatta-Cisse ve Valencia’dan oluşan forvet hattına çözüm üretemedi. Önde baskı yapmaya başlayan sarı lacivertli ekip Trabzonspor’u hataya zorlarken beraberlik golünü bu sezonun bir klasiği haline gelen duran toptan buldu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kaybetmeye alıştılar 17 Mart 2024 | 88 Okunma Beşiktaş’ın elle tutulur hiçbir tarafı yok 12 Mart 2024 | 324 Okunma Bir maçta 46 faul olur mu! 11 Mart 2024 | 420 Okunma Mücadele var, üretkenlik yok 04 Mart 2024 | 243 Okunma Alkışlar Şota'ya 01 Mart 2024 | 452 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar